screenshot 29 10 2022 15 30 38

Nieuwe horrorfilm Prey for the Devil tijdens Halloween weekend in de bioscoop!

Lifestyleokt 29 2022, 15:35
Een nieuwe horrorfilm is nu precies op tijd voor Halloween in de bioscopen verschenen. Het gaat om de film Prey for the Devil, en aan de huiveringwekkende trailer te zien belooft dit een must-see te worden voor horror liefhebbers. Vooral voor fans van klassiekers The Conjuring en Insidious.
De film zal vanaf 17 november overal in de bioscoop te zien zijn. maar speciaal voor Halloween heeft Dutch Filmworks dit weekend al een speciale voorpremière.
Het verhaal gaat over de jonge non Ann. De katholieke kerk heeft de school voor duivelsuitbanning weer geopend wanneer blijkt dat het aantal gevallen van demonische bezetenheid snel toeneemt.
preyforthedevil featurestill 30 c 1024x428
Ann is ervan overtuigd dat duivelsuitbanning haar roeping is, maar volgens de regels mogen alleen mannen dit bedrijven. Eén van de professoren ziet echter haar speciale gave en laat haar in het geheim de rituelen bestuderen. Wanneer ze deze rituelen bestudeert, komt ze oog in oog te staan met een demonische kracht die een mysterieus verband heeft met haar traumatische verleden.
Prey for the Devil is dit hele Halloween weekend te zien bij Pathé, VUE en Kinepoli s. Vanaf 17 november zal de film overal in de bios verschijnen.

Bekijk hieronder de angstaanjagende trailer van Prey for the Devil: