screenshot 7 2 2022 21 56 55

Nieuwe Netflix true crime serie véél heftiger dan Tinder Swindler!

Lifestylemrt 22 2022, 14:36
True crime-series doen het van alle reality content misschien nog wel het beste op alle streamingsdiensten. Na de Tinder Swindler, kijken we niet meer snel op van de bizarste verhalen, maar Bad Vegan zal je toch echt opnieuw versteld doen staan! Deze true crime-serie vertelt over een succesvolle veganistische chef-kok en een man die haar werkelijk de debielste dingen liet doen voor geld.

Bad Vegan: Roem, fraude, voortvluchtigen

In de true crime-serie Bad Vegan: Roem, fraude voortvluchtigen gaat het bedrog zelfs nog verder dan wat we al zagen in The Tinder Swindler. Zo zie je maar weer hoe ver mensen in staat zijn te gaan voor de liefde... Het verhaal is nog intenser en de serie komt van dezelfde makers als de serie Tiger King. Ben je al verkocht?
Deze special is een limited serie die bestaat uit vier afleveringen. Elke aflevering is nog bizarder dan de vorige. Chef Sarma en haar lover Anthony staan hierbij in het middelpunt, maar ook hun familie, personeel, vrienden en zelfs investeerders komen aan het woord. Iedereen in hun leven keek machteloos toe hoe Anthony Sarma's leven compleet overhoop haalde.

Sarma Melngailis

De hoofdpersoon en het "slachtoffer" is de veganistische chef Sarma Malngailis. Haar twee "raw vegan" restaurants in New York, waar ze enkel rauwe plantaardige gerechten serveerden, waren ontzettend succesvol. Zo liep ze erg op de trends voor en was menig celebrity vast klant. Melngailis had zelf een romantische relatie met werledberoemde actuer Alec Baldwin. Daarnaast schreef ze ook twee kookboeken, over het unieke dieet van rauw veganisme.
Als Sarma haar lief Anthony Sangris tegen het lijf loopt is het meteen raak. Ze lijkt direct van hem in de ban. De titel van de eerste aflevering "Mr. en Mrs. Fox", verwijst naar zijn alter ego: Shane Fox. En zo sluw als een vos was hij zeker. Met zijn charmes verkocht hij de ene leugen na de andere. Op een gegeven moment had hij Sarma zelfs zo ver dat ze geloofde dat hij over magische krachten beschikte. Hij zou haar en haar hond onsterfelijk maken, zo lang ze maar alles deed wat hij haar zei.
Toen de twee in het echt stapten werd zijn macht over haar helemaal onbegrensd. Dat is waar het helemaal fout ging. Zo moest de chef bijvoorbeeld verschillende testen doorstaan, zodat hij haar en haar hond onsterfelijk kon maken. We willen niet te veel verklappen, maar ze stal onder andere geld van haar eigen restaurants. Ook stoppen ze met het betalen van het personeel als ze op reis zijn. Dit zorgt natuurlijk allemaal voor ontzettend spannende ontwikkelingen. Maar je hoeft ons niet geloven, je kunt het vanaf nu zelf zien op Netflix.

Bekijk hier beelden van the Bad Vegan netflix serie:

screenshot 19 3 2022 14 17 15 1024x512
screenshot 19 3 2022 14 16 02 1024x514
Bron: Youtube
"}])