screenshot 25 7 2022 16 32 16

Pacino en De Niro legendarische film Heat deel 2 in de maak!

Lifestylejul 25 2022, 17:09
Heat fans opgelet! Het gaat eindelijk gebeuren: er komt een deel twee van de legendarische actiefilm. Hollywood filmmaker Michael Mann heeft zelfs bevestigd dat er momenteel al gewerkt wordt aan Heat 2. Dit is alles wat we tot nu toe weten over de film.

Heat deel 2

De eerste Heat film kwam uit in 1995, met grote acteurs als Al Pacino en Robert De Niro in de hoofdrollen. Het verhaal is gebaseerd op een boek van schrijver Marc Maron, die ook een tweede deel heeft geschreven. Tijdens een aflevering van WTF Podcast vertelde hij: 'Ik mag er nog niet over praten, maar er wordt al gewerkt aan Heat 2.'
Het tweede deel speelt zich zeven jaar later af dan de originele film. De focus ligt op de levens van Detective Hanna, Neil McCauley, Chris Shiherlis en Nate. 'Ik wilde altijd al ingaan op de eerdere levens van deze karakters', vertelde Mann.

Nieuwe acteurs

Helaas zullen Al Pacino en Robert De Niro niet te zien zijn in Heat 2. Aangezien het verhaal zich afspeelt in 2002, zijn de acteurs inmiddels veels te oud om hun oude rollen weer te vervullen. Michael Mann heeft echter niet gedeeld welke acteurs er wel te zien zullen zijn in het tweede deel. Er is ook nog niets bekend over een release datum.

Bekijk de trailer van Heat

Heeft je geheugen een opfrisser nodig? Bekijk hieronder de trailer van het eerste deel van Heat.

Bioscoop

Mocht je (in de buurt van) Amsterdam wonen en Heat 2 willen bekijken, ga dan vooral naar Tuschinscki. Die is namelijk uitgeroepen tot de mooiste bioscoop ter wereld.
Bron: UNILAD Beeld: Youtube