alexia

Prinses Alexia steelt de show met outfit op Koningsdag, Krijgt kritiek "Uit de hoogte" (Beelden)

Lifestylemrt 27, 13:45
Prinses Alexia is de laatste jaren dé prinses waar veel mensen extra op letten tijdens Koningsdag, en dat blijkt ook dit jaar het geval. Alexia krijgt lof voor haar prachtige verschijning maar krijgt kritiek voor een interview bij de NOS (video hieronder), en hoe ze daar overkomt.

Alexia outfit op Koningsdag

Prinses Alexia is te zien in een aansluitende witte jurk met knoopjes van Sézane, een Franse merk dat behoorlijk populair is op dit moment. De jurk is tevens goed betaalbaar en geen ultra dure designer jurk: voor 160 euro kunnen dames er net zo bij lopen als prinses Alexia. De jurk accentueert de rondingen van een vrouw op een prachtige manier, en dat zorgt voor veel complimenten van kijkers.

Krijgt kritiek "Uit de hoogte"

Maar na een interview is er ook kritiek op Alexia. Veel kijkers vinden haar wat uit de hoogte overkomen tijdens het gesprek, mensen vinden haar ook wat ongeïnteresseerd overkomen. Alexia zegt o.a. “Ik heb vooral veel gereisd en gewerkt. Veel culturen leren kennen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dat ook kan.” Bart Ettekoven van Shownieuws meent dat ze meer mag vertellen: “Ik vind het wel jammer, want wij laten ze met rust op die paar persmomenten na en dan mag je op dat soort momenten wel wat geven, toch? Ze had toch kunnen zeggen: ‘Ik ben door Azië gereisd’, of: ‘Door Zuid-Afrika’, of: weet ik veel wat. Hallo, wij hebben die vakantie betaald van d’r! Mogen we weten waar ze naartoe is geweest?!”
Het gaat vrij heftig los in de comments over de 18-jarige prinses. Zo klaagt iemand “Zowel in uiterlijk als in gedrag. Gezicht en vooral lippen lijkt aan gesleuteld te zijn en qua karakter totaal ongeïnteresseerd en erg uit de hoogte. Bah!”..... “Misschien is hier al veel over gezegd, zie het nu pas, maar laat ik diplomatiek zeggen dat Alexia geen hoogvlieger is omg.”.....
Anderen nemen het voor Alexia op, aangezien ze slechts 18 jaar is: “Nou daar loop je dan, daar sta je dan. Zoekend naar een pose, zoekend naar woorden. Zoekend dus. En op X: arrogant, verveeld, geen zin, lege bovenkamer, depressief, stoned, anti depressiva. Hoop dat ze dit riool niet leest. Je zou van minder depressief worden."

Hieronder het interview, beelden en reacties: 

Via Twitter, NOS, YT