screenshot 24 6 2022 15 53 11

Rapper Bigidagoe gaat helemaal slecht door te hete kip bij Hot Ones

Lifestylejun 24 2022, 16:07
Bigidagoe is een rapper uit Amsterdam-Zuidoost en staat bekend om zijn lach, die volgens VKMag misschien wel de beste van de stad is. Ook is hij te zien in de nieuwste aflevering van de Nederlandse Hot Ones met Willie Wartaal.

Hot Ones met Willie Wartaal

In Hot Ones is het de bedoeling dat de interviewer Wiwalien en zijn gast alletwee tien hotwings in bijzonder pittige sausjes eten. De kippetjes lopen op in hoe pittig ze zijn en dat zorgt voor grappige momenten. Blijkbaar is het tijdens een interview lastig om erg scherp te blijven als je mond (en soms handen, ogen) in brand lijken te staan. De meeste gasten in deze talkshow gaan zo ongeveer halverwege een beetje zweten. Bigidagoe heeft het daarentegen bij de eerste hap al erg moeilijk.

Bigidagoe

Wat erg belangrijk is voor de show en tevens waarom Willie zo'n goede keus was, is dat de host de hete kip wel aankan. Willie vertrekt dan ook geen spier en laat zien dat pittig eten echt een kwestie van doorzetten en gewenning is. Ondertussen spreken de twee over nieuwe muziek, het verleden en natuurlijk de toekomst.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 24 6 2022 15 54 10 1024x533
Bron: Youtube, VKMag
"}])