Sam Hoogland vertelt voor welke dame hij gaat op Temptation VIPS

Lifestylejul 01 2019, 15:07
In de laatste aflevering van Temptation Island VIPS verschenen er opeens twee nieuwe verleiders op het eiland. Bij de dames was dit niemand minder dan fitnessgoeroe Sam Hoogland!
In de resterende aflevering van Temptation VIPS zullen hij en zijn sixpack gaan proberen een de vier dames het hoofd op hol te gaan brengen. In Temptation Gosspi vertelt hij echter dat hij het liefst een andere Temptation dame in zijn bed zou hebben: “Ik denk dat ik een keer bij Laetitia in bed moet belanden. Dus Laetitia, als je dit ziet en je hebt interesse: bel me!”
Ook biecht hij op dat het aantal dames met wie hij seks heeft gehad 'op twee handen' te tellen is. “Valt wel mee toch?”, voegt Lord Buffel eraan toe, die ook zijn versier taktiek verklapt. “Als je een leuke chick ziet, stap je er gewoon op af. En dan gaat het gewoon vanzelf als het goed zit. En als het niet goed zit, dan heb ik er ook al geen zin meer in.”
Tot slot vertelt Sam wat zijn favoriete standje is. “Ik vind de omgedraaide cowgirl heel chill. Kun je een beetje aan haar haren trekken, en zo.”