Sylvie Meis klaagt over gratis luxe-vakantie: "Soms kon ik niet eens lunchen"

Lifestyleaug 10 2019, 11:24
Het leven van een influencer gaat niet altijd over rozen, zo weet ook Sylvie Meis. De diva kreeg een gesponsorde vakantie naar een luxe-resort op de Malediven aangeboden, maar eenmaal daar kwam de arme Sylvie er achter dat ze ook gewoon moest werken! Sylvie (41) werd door het Duitse reisplatform StopOverReisen
gevraagd of ze op een 'influence-vakantie' op de Malediven wilde, waar ze een kamer in een resort kreeg die 7.000 tot 26.000 euro per nacht kosten. Daarvoor moest ze wel berichten op haar social media kanalen plaatsen. En dat was iets meer werk dan ze gehoopt had.
In Grazia vertelt Sylvie: "My goodness, wat is dat veel werk. Het is daar ook paradijselijk, maar ik moest twee accounts bedienen. Dat betekent dat je een compleet boekwerk meekrijgt van alle posts die je moet doen. Per dag moest ik vier Insta Story's per account maken. Elke video moest ook weer vier verschillende 'blokjes hebben' - reken maar uit."
"Sommige dagen heb ik niet eens kunnen lunchen", verzucht de ex van Rafael van der Vaart. "Het was goed voor mijn lijn - perfect gewoon."
Die arme Sylvie Meis toch...

De gratis vakantie van Sylvie Meis heeft in ieder geval wel mooie plaatjes opgeleverd: