screenshot 31 03 2022 17 18 16

Top Boy Seizoen 3 komt er aan en wordt laatste! Keiharde eerste Trailer!

Lifestylemrt 31 2022, 17:16
Britse serie Top Boy krijgt een Seizoen 3, maar dat zal ook gelijk het laatste seizoen worden. De serie stopt er hierna dus mee, zo kondigt Netflix aan.

Top Boy Seizoen 3 komt er aan

Top Boy seizoen 2 gaat momenteel keihard bij Netflix, alleen Bridgerton versloeg de serie in de Top lijsten van populairste series. De serie kreeg een paar jaar geleden een nieuwe boost nadat Drake zich ermee ging bemoeien, toen bekend werd dat de serie gecanceld dreigde te worden.

Mogelijk Plot Seizoen 3 (Spoilers):

W at kunnen we verwachten van het verhaal? WNO meldt dit erover (Kijk uit, spoilers Seizoen 1 en 2) : "Na het eerdere verraad en de gevolgen, zullen we ongetwijfeld veel hitte zien opbouwen in Top Boy seizoen 3. "
" Aangezien Jamie een klap op het hoofd kreeg van Sully, zien we misschien Jamie's kleine broertje achter Sully aan gaan om wraak te nemen. Na Jamie's dood wordt Aaron nu moreel verantwoordelijk voor Stef en het zou best interessant zijn om te zien wat de toekomst voor hem in petto heeft. We kunnen ook een verhaallijn zien ontstaan ​​rond de geestelijke gezondheid van Dushane, na de angstproblemen die hij in het vorige seizoen ontwikkelde. "

Bekijk hieronder de Top Boy Seizoen 3 Trailer:

Bron: Youtube, WNO