Vertrek Pommeline bij tattooshop Fabrizio voedt geruchten break-up

Lifestylejul 05 2019, 13:36
Nog voor het huidige seizoen van Temptation Island VIPS van start was gegaan, leek het al zo goed als zeker dat Fabrizio en Pommeline na het programma niet meer bij elkaar waren. Toch werkten de twee nog altijd gewoon samen in de tattooshop van Fabrizio, maar daar gaat verandering in komen.
Hoewel de breuk nog altijd niet officieel is bevestigd, lijken de signalen overduidelijk. Zo werd Fabrizio al diverse malen gespot met verleidster Julia en in een Youtube-video van plastische chirurg Diana Gabriels voedt Fabrizio de geruchten nog meer: “Ik ben van plan om de zaak in Gent te laten overnemen door Pommeline. Die heb ik er extra bijgenomen, maar gaat nu naar haar. Daarna kunnen we los van elkaar werken.”
Ook zegt Fabrizio niet nog eens mee gaat doen aan Temptation. “Als koppel, nee, dat denk ik niet. We hebben er goed over nagedacht voordat we erin stapten. Vorig jaar zijn we ook al gevraagd en toen hebben we ‘nee’ gezegd, omdat we nog maar drie weken samen waren. Waarom zouden we dat op het spel zetten? Nu waren we al iets langer samen, we wisten allebei wat we wilden.”

Bekijk de hele video met Fabrizio hier: