04 fritz kola lifestyle2

Dit is waarom je fritz-kola tijdens je werk, studie of rave moet drinken!

Lifestyleokt 29 2023, 11:09
Of je nu een lekkere verfrissende energie boost na je lange werkdag nodig hebt, nog even 2 uur keihard moet blokken voor je examen of gewoon die extra kick kan gebruiken om een lange nacht door te halen. fritz-kola moet je dan echt ervaren! Niet alleen voor die extra kick (no joke), maar vooral ook omdat het merk alles net even anders doet dan de rest.
Laten we maar meteen met de deur in huisvallen. Het meest opvallende aan de door twee gedurfde studenten Mirco en Lorenz gecreëerde fritz-kola is niet alleen het lekkere frisse vleugje citrus, maar vooral de extra hoeveelheid cafeïne in het drankje. Het bevat meer dan het gemiddelde van een normale cola. Ongeveer 25mg! Kijk daar schud je wel ff lekker van wakker.

Puur karakter zonder kunstmatige rommel

01 fritz kola lifestyle 1024x1024
fritz-kola toont niet alleen een gedurfd karakter op de smaak, maar ook op de ingrediënten, fritz-kola laat zien dat het ook anders kan. De originele fritz-kola bevat echt cola-extract, natuurlijke cafeïne uit koffieboonextract en een subtiele vleug citrus. Bovendien is het origineel veganistisch en gemaakt met natuurlijk mineraalwater.
fritz-kola heeft de juiste kola voor elke smaak, van superzero of zonder suiker of de originele fritz-kola. Ga je voor de recent geïntroduceerde superzero variant dan geen suiker maar natuurlijke kolanoot-extract voor een intense kola smaak. Perfect voor de bewustere party-ganger!
04 fritz kola lifestyle 1024x1024

Kola voor een andere en betere wereld

Tot slot nog even over het merk zelf. Yes, we hadden het over karakter. Ook de verpakking doet fritz-kola anders; geen plasticflesjes, of aluminium blikjes, maar duurzame herbruikbare glazen flessen. Dus lekker hygiënisch en recyclebaar voor een duurzamere wereld. Dat niet alleen, met een aantal duurzame initiatieven zoals ‘Drink from Glass’ waarvoor fritz-kola samenwerkt met o.a. groothandelaren en restaurants om een systeemverandering in de drankenindustrie teweeg te brengen. De drankenindustrie levert namelijk een grote bijdrage aan de plasticvervuiling. Met ‘Drink from Glass’ wil het frisdrankmerk een duidelijk standpunt innemen tegen de wegwerpcultuur. Een goede zaak!
Maar ook met ‘Every bottle helps’ zet het merk zich hard in voor betere samenleving. Met dit eigen sociale initiatief ondersteunt fritz-kola statiegeldinzamelaars in heel Europa. Dit doen ze ook weer op verschillende manieren die gesteund wordt door meer dan 150 bedrijven. Een van die eigenzinnige manieren is bijvoorbeeld door er voor te zorgen dat lege statiegeldflessen naast de vuilnisbak komen te staan in plaats van ze weg te gooien. Statiegeldinzamelaars hoeven op deze manier niet onwaardig in vuilnisbakken te gaan rommelen. Hulde!