Skip to main content

Lil’ Kleine werd deze week opvallend vaak gespot met zijn nieuwe vlam Rosa. Reality FBI stelt nu alleen wel dat dat misschien niet heel goed voor hem is. Rosa wordt namelijk beschuldigd van oplichting…

Doofpot

Reality FBI stelt dat zij er na wat onderzoek gedaan te hebben achter zijn gekomen dat Rosa niet de echte naam zou zijn van de nieuwe vlam van Lil’ Kleine. Haar echt naam zou volgens hen Rama Y. zijn, een alterego waarmee de dame een hoop in de doofpot zou weten te stoppen.

Huur voor bestelen

Volgens Reality FBI zou de dame ingehuurd kunnen worden om het gezellig te hebben: “Zo is ze in 2020 opgepakt voor het bestelen van klant.. Zij was en is iemand die je kan inhuren. Je weet wel: Hotelletjes, kleding aan, kleding uit. Dat soort dingen. Dat doet ze dan weer onder de naam ‘Kim’, die je op de Belgische Marktplaats ‘redlights’ kan inhuren.”

Strafblad

Uiteindelijk is de nieuwe vlam van de rapper zelfs in aanraking gekomen met de politie. “In 2020 heeft ze met en ‘collega’… een klant wat armer gemaakt dan vooraf werd afgesproken. Daar is ze destijds voor opgepakt.” Ze zou een strafblad hebben die ongeveer gelijk staat aan die van Lil’ Kleine op dit moment.

Gesprek

In een gesprek dat Reality FBI doorgestuurd heeft gekregen beweert een bron dat Rama nu zelfs bezig zou zijn met het wegplukken van het geld van de rapper. Rosa wilde zelf niet inhoudelijk reageren op deze beschuldiging, aldus het kanaal.

Bekijk de post van de bron hieronder:

Bronnen: Instagram, Kijk

Leave a Reply