ginoverdachte

Verdachte in dood 9-jarige Gino wordt dinsdag voorgeleid!

Link in biomei 06 2022, 11:45
De verdachte in de dood van de 9-jarige Gino wordt dinsdag in Roermond voorgeleid. Dat heeft een woordvoerster van het Openbaar Ministerie in Maastricht maandag laten weten. Tijdens een voorgeleiding bepaalt een rechter-commissaris of het voorarrest van een verdachte wordt verlengd.

Verdachte

De 22-jarige man uit Geleen, Donny M., wordt verdacht van de dood en ontvoering van de 9-jarige Gino. Het jongetje verdween afgelopen woensdagavond en werd voor het laatst voetballend gezien in de speeltuin in de buurt bij zijn oudere zus. Gino logeerde sinds een week bij zijn oudere zus in Kerkrade, omdat zijn moeder in Maastricht ziek is en hij daar niet kon blijven.

Alarm

Een man werd vannacht al aangehouden omdat hij zou zijn betrokken bij de verdwijning van de vermiste Gino. Volgens zijn advocaat wordt hij verdacht van ontvoering. De jongen verdween uit Kerkrade waar hij verbleef bij zijn zussen.
Momenteel zit Donny M. in beperkingen, wat wil zeggen dat hij buiten zijn advocaat met niemand mag praten. Alle betrokken partijen (politie, justitie en advocaat) moeten er bovendien naar buiten toe het zwijgen toe doen.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Kijk,