Skip to main content

Een opvallende date bij Lang Leve de Liefde (LLDL) waar Claudia en Jeffrey gekoppeld werden om er wat van te maken. Claudia blijkt een 18+ model die kijkers vermaakt met pikante kiekjes bij de bekende betaalsites. Ze heeft wat kritiek op haar date, die zijn ogen uitkijkt en kijkers reageren massaal boos.

LLDL dame blijkt Only F model

Tijdens de Q&A moeten ze elkaar vertellen wat ze mooi en minder mooi vinden aan elkaar. Jeffrey is eerlijk: “Ik vind je sowieso wel gewoon een mooi gezicht hebben. Verzorgd en gewoon. Het is niet heel natuurlijk denk ik, meer. Ik denk dat je je lippen wel hebt opgespoten, maar ik vind het wel gewoon mooi. En wat ik minder mooi vind is… Kan niet echt iets bedenken. Ik vind je wel mooi.”

Claudia en Jeffrey

Claudia heeft ook wat op te merken over haar date: “Nou, ik vind je haar echt wat minder.” “Vind je het te kakkerig? “Ja zoiets ja, beetje van dat MacDonalds haar…” Kijkers gaan daarop massaal los op Claudia: “Hij MacDonalds haar, maar zij BIG MAC-lippen… Dat kind is zo kil als een ijsschots op de Noordpool”…. “Leuke gozer! Domme griet!”…

Jeffrey kreeg het er in ieder geval warm van in de jacuzz als Claudia uit de kleren gaat en er gezellig in springt. Claudia kan in ieder geval rekenen op meer fans en views op haar sociale media kanalen na haar deelname.

Bekijk hier momenten van de date en meer van Claudia

Via SBS6, IG