Skip to main content

Na alle drama is Louisa Janssen uit ‘Echte meisjes in de jungle’ gezet! Videoland meldt dat de vechtpartij met Esmee de aanleiding was: ‘Geweld wordt niet getolereerd’. Michella Kox neemt het nu echter op voor Louisa.

Michella Kox haalt uit naar Esmee

Louisa (team blauw) zocht eerst de confrontatie op met Annebel (captain team rood red.). Esmee kan in haar eigen woorden “niet tegen onrecht” en springt daarom haar teamcaptain bij. Dit lijkt olie op het vuur voor Louisa en ze “valt Esmee fysiek aan”. Na wat lijkt op geduw en getrek, valt Esmee “vrij hard” van een verhoging.

Dit betekende voor Esmee direct dat ze niet meer mee kon doen in het programma. “Dit avontuur (waar ik me heel erg op had verheugd) had voor mij heel leuk moeten worden maar jammer genoeg eindigde dit voor mij in een nachtmerrie.”, vertelt ze.

Louisa

Luoisa werd hierdoor dus uit het programma gezet en meldt: ,Ik zit daar tussen een stel vrouwen, dat zijn allemaal echte vrouwen, en ik zit daar dan tussen als ‘freak’ – zo zie ik dat dan op dat moment. Ik voelde me heel erg onzeker. Ik voelde me echt als een kat in het nauw. Ik vind het heel erg voor Esmee, maar ik kan het niet terugdraaien.”

Louisa vraagt om vergiffenis. ‘Er brak bij mij een stop in de jungle. Pesten en onrechtvaardigheid daar kan ik heel slecht tegen. Ik vind het heel spijtig dat dit heeft moeten gebeuren, ruzie maken of vechten zit totaal niet in mij. Ik hoop dat jullie het mij vergeven en ook mijn goede kanten kunnen zien. Ik probeer altijd het beste uit het leven te halen.’

Ondertussen heeft Michella Kox het voor Louisa opgenomen. Ze vindt Esmee een aansteller en laat in een video zien wat zij bedoelt “Ze kan de arm bewegen!”

Hieronder Michella’s uithaal, de chaos en reactie van Esmee en Louisa:

via RTL IG Kijk

Leave a Reply