Skip to main content

Maxime Meiland heeft eerder dit jaar haar biografie uitgebracht. Daarin schreef ze dat ze in het verleden ongewild het bed heeft gedeeld met een ex-bajesklant. De man deelt nu zijn verhaal met de story.

Maxime ontmoette de ex-bajesklant toen ze 15 was

De man vertelt aan de Story dat de passages in het boek over hem gaan. Daar is volgens hem geen speld tussen te krijgen: “Ik weet nog goed dat ik gebeld werd door een vriend van mij, die ook in het boek wordt genoemd. Hij zei: ‘Maat, je moet even gaan zitten. Ik ga je iets dóórsturen. Maar de manier waarop dat in het boek is beschreven is fictie“. Hij wil opheldering geven daarom besluit hij om zijn kant van het verhaal te vertellen aan de Story: “Ik zal vertellen hoe het wél is gegaan. Die avond ontmoette ik Maxime voor het eerst in Noordwijk. We waren toen beiden vijftien jaar oud. (…) Maxime zat naast me op het bankje, we hielden elkaars hand vast en begonnen aan elkaar te zitten.”

Volgens hem was Maxime heel erg ervaren op een bepaald gebied toen ze elkaar ontmoette: “Maxime was duidelijk meer ervaren op dat gebied, had meer meegemaakt. Ik had het voor Maxime nog maar één keer eerder gedaan. Maxime nam het initiatief en begon nog meer dingen bij mij te doen, als je begrijpt wat ik bedoel.” Hij geeft aan dat hij nog echt in de ontdekkingsfase zat en Maxime overduidelijk niet“.

Maxime Meiland en de ex-bajesklant werden betrapt

Er waren op die bewuste dag ook vrienden bij vertelt de man. Ze werden uiteindelijk betrapt terwijl zij volgens de man bovenop hem zat: “In haar boek zegt ze niet dat die jongens ons betrapten en met eigen ogen zagen dat het uit vrije wil was. Ze zat bovenop me, dat was niet gedwongen“ vertelt hij.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Story, Kantinepraat