Man in Miljoenenjacht heeft 5 miljoen in koffer maar wint 550.000! Internet ontploft!

Internet ontplofte gisteren toen een man tijdens een enorm spannende aflevering van Miljoenenjacht naar huis ging met 550.000 euro. Een fantastische prijs natuurlijk, ware het niet dat er eigenlijk 5 miljoen in zijn koffertje zat.

De spanning was gisteravond te snijden in Miljoenenjacht. Finalist Maarten zag het helemaal zitten: mocht hij een lekker geldbedrag winnen, dan zou een deel van het geld naar zijn hypotheek gaan. Daarnaast wilde hij ook graag een nieuwe schuur én wilde hij wat geld apart leggen voor zijn baby die op komst was.

550.000 euro

Als gelukskoffer koos Maarten voor koffertje 12. ‘Mijn vrouw is op 12-12 jarig en we zijn op 12 september getrouwd’, verklaarde hij. Alles leek behoorlijk soepel te gaan: Maarten speelde alle lage bedragen weg en dat leverde hem een bod van 550.000 euro op.

Vijf miljoen

Ondertussen was de vijf miljoen nog steeds niet tevoorschijn gekomen. Dat betekende dat het bedrag óf in Maartens koffertje zat óf in een van de andere koffers. Maarten besloot het op safe te spelen en koos voor het bod van de bank. Maar dat had hij beter niet kunnen doen… In zijn koffertje bleek namelijk 5 miljoen euro te zitten! ‘Je had hem gewoon! Ongelooflijk!’, riep presentatrice Linda de Mol uit.

Internet ontplofte na de aflevering. ‘Win je in een avond je hele hypotheek bij elkaar, ga je toch met een k*tgevoel naar huis’, schrijft iemand. En een ander zegt: ‘Dit lijkt net uit een film te komen haha.’

Bron: AD

Lees ook: