Skip to main content

Het gerucht blijkt waar: Thijs Römer heeft een affaire gehad met Noor de Groot oftewel Queen of Jetlags. Haar man dj Sander Kleinenberg was er van op de hoogte en heeft de affaire bevestigd.

Man van ‘Queen of Jetlags’ Noor

Yvonne Coldeweijer was het die de affaire naar buiten bracht. Noor was namelijk gespot samen met Thijs bij haar huis. Ze hebben dus blijkbaar eerder al afgesproken in een hotel in Limburg. Sander onthult aan RTL Boulevard “Het klopt dat Noor in het hotel in Limburg is vreemdgegaan met Thijs. Daar is achttien maanden geleden onrust door ontstaan tussen mij en Noor toen ze het meteen aan mij opbiechtte.”

Ging vreemd met Thijs Römer

Sander zegt echter: “Het vreemdgaan is bij één keer gebleven. Ik vond het het niet waard om daarvoor mijn huwelijk en mijn kind voor de bus te gooien. Dat is mijn persoonlijke afweging geweest.” Thijs was in 2019 zélf getrouwd met Igone de Jongh. Sander is goed bevriend met hem en meldt: “Thijs is wie hij is. Dat is bij iedereen duidelijk en dat mijn vrouw daar in is getrapt is supertragisch. Dat is wat het is. Wij hebben hier achttien maanden geleden al een punt achter gezet.”

Bekijk hier de beelden:

Via Yvonne IG