Skip to main content

Volgens Prive baas en celebrity watcher Jan Uriot is het onwaarschijnlijk dat Marco Borsato in de gevangenis zijn straf zal uitzitten. Ook niet nadat hij schuldig is bevonden.

Marco Borsato

John van den Heuvel is zonder meer overtuigd dat Marco Borsato en Ali B voor jaren achter de tralies zullen verdwijnen. Echter denk collega Jan Uriot daar ander over: “Ik geloof daar helemaal niet zo erg in”, zegt de sterjournalist van Privé.

Niet naar de gevangenis

Volgens Jan zou Marco al genoeg zijn gestraft, omdat zijn muzikale carrière erg is geschaad. “Stel je voor dat er wél foute dingen geconstateerd worden en het allemaal wel fout is, dan zal zo’n rechter toch mee laten wegen dat de man z’n carrière helemaal naar de klote is en dat hij dus eigenlijk helemaal niks meer kan doen.”

Jan verwacht daarom dat de rechter hem niet in de bak zal zetten. “Hij heeft z’n straf al gehad zo’n beetje en dat wordt meegewogen. Ik geloof dus niet zo snel dat hij in de gevangenis komt.

Foto van Marco

Een bedrijf dat haardvuren verkoopt, plaatste gister een nieuwe, vrolijke foto van Marco op hun Instagram pagina. Echter werd die foto niet lang daarna offline gehaald.

Bekijk hieronder de foto van Marco:

Bron: Mediacourant, Youtube, Instagram

Leave a Reply