Skip to main content

Marco Borsato is al enige tijd zonder Leontine. Nu zijn er beelden opgedoken waaruit kan worden opgemerkt dat Marco kerst met een andere dame heeft gevierd, zo kwam DenD erachter. Het gaat om een blonde dame.

Marco Borsato met een nieuwe dame

Marco deelde gisteren op zijn Instagram een bericht waarin al zijn volgers een fijne kerst wenst. Er kwamen veel reacties binnen op Marco zijn bericht. Veel volgers deelden hun kerstwensen en ook een dame genaamd Sanne. Deze dame in kwestie heeft op haar Instagram zelfs een foto gedeeld waarop te zien dat ze samen met Marco kerst viert. Op de foto is een mooi opgemaakte kersttafel te zien waar Marco’s zoon Luca ook te zien. Daarnaast zijn de kinderen van Sanne op de foto te zien.

Geruchten Marco Borsato en nieuwe vriendin

Yvonne deelde afgelopen zomer al wat beelden dat Marco het gezellig zou hebben met een andere dame. Het is niet duidelijk of dit Sanne is, maar wel dat het om een blonde vrouw van een jaar of veertig is.

Marco Borsato en Sanne kennen elkaar al langer

Dat Marco Borsato en Sanne elkaar al een tijdje kennen lijkt vrij duidelijk. Aangezien ze eerder werden gespot tijdens een etentje. Juice channel schreef toen: “Wie is deze onbekende dame met wie Marco vanavond gezellig heeft gegeten? Wij zijn heel benieuwd! Slide in the dm”. Het juice kanaal kwam er vrij snel achter dat het om Sanne ging, dezelfde dame die bij Marco kerst viert.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, DenD