Skip to main content

Er worden weleens vaker gekke gesprekken gevoerd op Marktplaats maar dit is een geval apart. Rutger stuurt een bericht aan Ramona dat hij geïnteresseerd is in haar rode string. Deze blijkt echter gedragen en het gesprek wordt steeds gekker.

De rode string is 4 dagen gedragen

Ramona reageert al na 1 minuut op Rugter: “De string is 4 dagen gedragen maar de vorige klant komt niet opdagen en is 1 malig klaargekomen. Hij is puur voor de verkoop en er kunnen helaas geen andere wensen mee worden vervuld”. Rutger geeft aan dat hij het snapt maar dat hij hem alsnog graag wil kopen voor zijn vrouw en dat is volgens Ramona toch geen probleem: “Oh in dat geval zal ik hem wassen, het gaat om een maat s”. Voor 10 euro krijgt Rutger de string en dat is inclusief de verzendkosten.

Gesprek op marktplaats over de rode string gaat alle kanten op

Het gesprek wordt alsmaar gekker en aparter. Rutger benadrukt dat hij het vriendelijk vindt dat de string wordt gewassen en geeft aan dat ze vrouw anders boos wordt. Hij heeft nog wel een specifieke manier van wassen: “Kan je hem dan wassen met chloor en wellicht een scheutje terpentine?”. Dat is volgens Ramona geen moeite. Ramona lijkt ook niet helemaal te weten wat ze zegt: “Als ik hem morgen voor 9 uur opstuur dan heb je hem vanavond in huis”. Je gaat je bijna afvragen of je in de maling wordt genomen als je dit gesprek leest. Rutger lijkt zich ook terug te trekken en wil de string toch niet meer: “Ik denk dat ik hem niet meer in mijn huis wil. Ik vind het nogal raar als ik eerlijk ben”. Hij vraagt nog wel of de string even kan worden gewassen met Zwitsal en aarbeijen en daarop is Ramona duidelijk: “Bedankt voor uw tijd topper” en daarmee eindigt dit gekke gesprek.

Bekijk hier het gesprek

Bron: Instagram, Marktplaats,