Skip to main content

Er zijn heftige details naar buiten gekomen over wat er precies zou zijn gebeurd waardoor Youtuber Mees Dix en EOTB ster Dennis Roos slaande ruzie kregen. Ook de politie heeft inmiddels gereageerd.

EOTB Dennis Roos

Iemand die er bij was vertelt over de mogelijke aanleiding van de ruzie tussen Dennis en Mees Dix: “Dennis riep hele tijd “dit is echte wereld vriend geen youtube dus je bek houden..” Hele tijd.. toen zei Mees “alsof ex on beach echt is..”. Toen sloegen ze hem in elkaar”.

Een andere persoon zegt “Stond er live bij hele tijd. Mees zn telefoon is gestolen, daarom kan niemand reageren, en Dennis zit vast voor zware mishandeling”.

Mees Dix reageert

Mees Dix heeft dus wel gereageerd, al zij het via zijn management, en meldt dat het goed met hem gaat naar omstandigheden. Hij wenst met rust gelaten te worden om te herstellen na de enorme schrik.

Politie heeft ook gereageerd op een mail van Realityfbi en kan alleen bevestigen dat er een incident is geweest, op de plek waar de ruzie ook daadwerkelijk gebeurde, waarbij twee personen zijn opgepakt. Het onderzoek loopt nog.

hieronder de berichten en enkele beelden van de ruzie:

Meer EOTB deelnemers incidenten:

Via IG