Skip to main content

In Eating With My Enemy: Going Dutch gaan vijanden met elkaar eten. Binnenkort is de eerste aflevering te zien bij Discovery Plus en die gaat nu al viraal voordat hij is uitgezonden. Michella Kox en Lisa Sace gaan namelijk helemaal tekeer tegen elkaar en dat zorgt voor intense beelden.

Michella Kox vergelijkt Lisa Sace met een opblaaspop

Op het YouTube-kanaal van Discovery Plus Nederland zijn nieuwe beelden geplaatst van de aflevering met Lisa Sace en Michella Kox. Ook Michella deelt de beelden op haar sociale media. In de eerste preview gaat het er al heftig aan toe: “Jij komt net uit Ex On The Beach toch?” vraagt Michella aan Lisa: “Ja, ja ja,”. Michella is duidelijk naar Lisa: “Daar versleet je hem niet met plassen”. Ze vergelijkt Lisa vervolgens met een opblaaspop: “In een opblaaspop kan je ook van alles duwen. Dus ik dacht: ik doe zwart haar en dan krijg je een soort van Lisa 2.0”. Daarop reageert Lisa verbaasd: “Een Lisa 2.0, want?”. Dat is voor Michella duidelijk: “Dat kan je hem ook in elk gaatje vullen, zo heb ik gedacht”. Lisa is er klaar mee: “En!?”. De video eindigt met Michella haar vraag, “Vind je het niet slim?”

Michella Kox vindt Lisa Sace een online h**r

In de tweede preview die is gedeeld eindigt het in heftige ruzie. Michella zegt tegen Lisa: “Jij bent online dan een h**r”. Lisa herhaalt meerdere keren wat Michella zegt om te kijken of ze dat echt meent: “Online een h**r, ja een h**r”. Michella is duidelijk en zegt: “Als ik een online pester ben dan ben jij een online h**r”. Lisa vraagt nog een aantal keren aan Michella of zeker weet dat ze dat bedoelt en dan ontploft Lisa en gooit ze haar glas met wijn in het gezicht van Michella. Daar is ze niet van gediend en ze waarschuwt Lisa: “Ja doe het niet…”. Waarop Lisa weer helemaal tekeergaat een meerdere keren zegt, wat wil je doen dan!? Totdat ze het begint te schreeuwen en Michella opstaat en het fragment eindigt. Het is een teaser die veel losmaakt.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Discovery plus Nederland