Skip to main content

Mike Tyson opende eerder dit jaar zijn eigen coffeeshop in Amsterdam. De bokser brengt de stad nu een bezoekje en wordt door fans opgewacht.

Gespot

De bokser stapt uit een bus en wordt opgewacht door fans. Hij lijkt zelf heel blij. Hij opende de coffeeshop in de Spuistraat.  “Ik heb alle producten zelf getest! Ik kan niet wachten om mijn geliefdste en onverslaanbare producten te delen met Europa.”

Opening

In 2018 besloot Mike Tyson om een wiet boerderij te starten in Californië City. Hij wilt steeds meer verder uitbreiden naar Europa. Dat doet hij dan ook. Afgelopen vrijdag kon je terecht bij de coffeeshop aan de Spuistraat 222. “Ik heb alle producten zelf getest! Ik kan niet wachten om mijn geliefdste en onverslaanbare producten te delen met Europa.”

Verbod

In Amerika zijn ze nog steeds strict op marihuana. In sommige staten is het wel legaal gemaakt maar nog niet overal. Ook Nederland volgt binnenkort met strengere maatregelen. Vanaf mei 2023 mag je namelijk niet mee in de binnenstad van Amsterdam op straat roken.

Bekijk hier de video

Bron: Instagram