Skip to main content

Vervelend nieuws voor fitness influencer en ondernemer Mobicep, zijn peperdure Lamborghini Urus is in beslag genomen. Mo laat dit zelf zien in een video die hij maakte terwijl de medewerker van een wegsleepbedrijf zijn auto wegsleept.

MoBicep woedend

Mobicep is, begrijpelijk, niet zo blij met de inbeslagname. Hij is woedend en roept dat hij de man die de auto moet wegslepen wil gaan exposen ”Takel maar wat je wil, jij gaat lekker op internet. Doe maar zeker je werk, lekker interessant. Gaan wij jou lekker op internet gooien”. De man reageert dat hij gewoon zijn werk doet en orders heeft gekregen ”Ik doe gewoon mijn werk, ik heb ook gewoon opdracht gekregen.”

Lamborghini inbeslagname

Er wordt veel gereageerd onder de video met gemengde reacties. Veel mensen zijn boos op MoBicep en hoe hij het heeft aangepakt met de meneer in de video. Mensen gaan los met reacties als “Wat ben je toch een enorm triest mannetje @mobicep”…. “Wauuuw daar ging je goede voorbeeld. Die vent is gewoon rustig zijn werk aan het doen. Alsof hij zelf de keuze maakt wat hij wel en niet moet doen. Arme man wilt gewoon zn gezin onderhouden”…. ”Beetje triest iemand die zijn werk doet zo provoceren! Die man heeft ook gewoon een gezin thuis zitten net zoals jij”….

Bekijk hier de video en reacties

Via IG mobicep