Skip to main content

Het is bekend dat Lil Kleine en zijn moeder geen goede relatie hebben gehad. Daar heeft Lil Kleine in zijn eerdere docu een paar jaar geleden over verteld. In zijn nieuwste docu ‘Jorik’ komt zijn moeder opnieuw aan het woord en onthuld een knokpartij tussen hen.

Moeder Lil Kleine

Lil Kleine en zijn moeder Babette Verhoef hebben al erg lang nauwelijks tot geen contact meer met elkaar. Toch speelt zij ook in deze docu een belangrijke rol met onthullingen over ruzies in het verleden. Babette onthult nu zelfs dat ze met elkaar hebben gevochten.

“Gevochten”

Daarbij zijn heftige details naar boven gekomen, mede door de maker van de docu: “Het was heel heftig om zijn moeder te horen zeggen dat ze al met Jorik vocht toen hij acht was.” Babette nuanceert echter: ze vindt het geen mishandeling maar corrigerende tikken.

Lil Kleine zelf over zijn moeder en de knokpartijen: “De avond voordat ik zestien werd, heb ik gezegd: ’Dit is de laatste keer dat jij me slaat. Ik hoef je nooit meer te zien.’ Ik heb nooit meer wat gehoord, niet toen ik zestien werd, of 20 of 21. Toch is er maar één telefoonnummer dat ik uit mijn hoofd ken en dat is dat van haar.”

Bekijk de trailer en meer info in de video’s hieronder:

Via YT, Prime Video