Skip to main content

Monica Geuze kreeg onlangs forse kritiek van een BN’er dame die wel vaker kritiek geeft aan de bekende sterren van het land. Het gaat om Angela de Jong die uithaalde naar Monica. maar nu heeft de vlogster en presentatrice gereageerd en slaat terug.

Monica Geuze vs Angela de Jong

Angela irriteerde zich vooral aan Monica als het nieuwe panellid bij The Masked Singer. Ze haalde uit met: ,,Ik vond d’r zwaar irritant, moet ik je zeggen. Het grapje over de ’tang’ Loretta, dat sloeg bij mij ook nogal verkeerd. Mijn 10-jarige kind zei: Waarom zit Monica Geuze daar? Waarom moet Monica de hele tijd alles zeggen? Waarom?’””

Monica grapte over een ander jury lid, Loretta. Ze zei: ,,Je hebt niks aan die oude tang in het midden, hè?” Daar ontstond nogal wat ophef over, naast panelleden ook bij kijkers: ,,Sorry maar dit kan echt niet!”…. ,,Monica toch wel meest respectloze opmerking van 2023… Is daar ook een prijs voor?”… Zo klonk het o.a. op X.

Monica daagt uit “Zeg dat in mijn gezicht!”

Monica reageert nu op de kritiek en zegt tegenover Robbert Rodenburg: ,,Natuurlijk doet het me wat. Als je dat over jezelf leest, dan is het niet dat je je daar beter van gaat voelen. Ik denk wel van, het is veel leuker natuurlijk als mensen zeggen: ‘Nou, wat is zij een leuke toevoeging en wat is het geweldig!’ Maar ik snap heel goed dat de kritiek er is.”

Ze daagt Angela dan ook uit: ,,Angela, I dare you, maar ik denk niet dat als ik haar ooit in levenden lijve tegenkom, dat ze dan tegen me zegt: ‘Wat vind ik jou vreselijk irritant.’ Mag ze wel doen, maar dat wordt een beetje een ongemakkelijke situatie. Ik vind opbouwende kritiek vooral heel lekker, maar als iemand over je zegt: ‘Ik vind haar vreselijk irritant’ , daar kan ik niks mee.’

Bekijk hier de video

Via