Skip to main content

Monica Geuze maakte onlangs iedereen gek met de aankondiging dat ze een nieuwe man zoekt. Dat bleek slechts een stunt om aan te kondigen dat ze de Bachelorette gaat presenteren. Echter is het ook weer helemaal waar, want ze geeft aan dat ze nu wel heel lang single is.

Monica Geuze

En dat hebben niet veel mensen verwacht aangezien ze vaak laat zien hoeveel lol ze heeft als single vrouw met alle feestjes. We zagen haar o.a. helemaal los en viral gaan met filmpjes tijdens Haloween en Pride Amsterdam. Monica is echter al bijna een jaar single en laat weten open voor de liefde te staan. Ze zegt tegenover goede vriend Robbert Rodenburg dat het nu “kouder en donkerder wordt en met de feestdagen die eraan komen is het af en toe eenzaam om single te zijn.”

Liefdesleven

Ze kijkt terug naar het einde van haar relatie met Robbert: “Vooral die fase van dat intense verdriet heeft echt lang geduurd. Daarna kwam de zomer en ging het wel weer lekker en kon ik het ook wel waarderen op sommige momenten om single te zijn.”

Single

Over single eenzaam zijn nu: “Ik vind het wel lastig, ja. Het klinkt zo treurig meteen, maar de vader van mijn dochter heeft jarenlang in het buitenland gewoond. Dus ik was altijd met haar in de afgelopen jaren. Dus ik hoefde me, los van dat ik altijd relaties had, nooit eenzaam te voelen als dan die partner een keer weg was.”

Bekijk hier de video voor alle onthullingen

Via YT, Shownieuws