Skip to main content

Monica Geuze is niet te stoppen dit jaar in het showbiz nieuws. Waar ze wél mee stopte is het dagelijks vloggen op YouTube, maar met haar vele fashion projecten, presentatie werk, podcast en campagnes op social media heeft ze prima inkomstenbronnen. Monica deelt nu hoeveel ze verdient op één van deze platforms: TikTok.

Monica Geuze laat zien hoeveel ze verdient

Fans hoeven in ieder geval niets te missen van één van de populairste bekende dames van ons land. Dagelijks post ze meerdere foto’s video’s en updates van zichzelf o.a. op Instagram en TikTok. Maar hoeveel verdient zij daar eigenlijk mee? Monica zelf onthult het.

Vermogen

Het geschatte vermogen van Monica is volgens een onderzoek en schatting van RTL Boulevard enkele miljoenen euro’s. Met o.a. inkomsten van € 120.000 per jaar uit vlogs en campagnes en gesponsorde berichten van ongeveer € 30.000 per bericht. Voor presentatie werk zou Monica ongeveer € 200.000 per jaar krijgen, aldus Rob Goossens.

Tiktok

Maar de inkomsten uit Tiktok blijven wat achter zo laat de presentatrice/influencer zien. Ondanks de vele uploads en filmpjes levert het TikTok-kanaal van Monica niet zoveel op. Ze deelt een screenshot op haar Stories van haar inkomsten van afgelopen jaar: maar liefst 1,79 euro. Monica lijkt er wel om te kunnen lachen zo te zien, want ze meldt er bij: “Het doel ‘geen reet verdienen met TikTok’ dit jaar in ieder geval glansrijk weten te behalen.”

Bekijk hier de post en alles over Monica’s vermogen:

Via