Skip to main content

Een bekende Nederlandse Tiktok ster was uitgenodigd voor de premiere en rode loper van de nieuwe Barbie film. Dat werd voor haar een ervaring met een vervelend incident, ze werd gepest door andere bekende influencers.

Het gaat om Valerie, bekend van haar accounts ‘closetvanval’. Zij stond tijdens de premiere naast Kelly Mexy, aan wie zij veel heeft gehad voor- en na het incident: “Zij heeft mij er echt doorheen geholpen. Ik dacht dat iedereen tijdens de eerste keer op de rode loper vier kleuren schijt. Maar toen hoorde ik ze opeens zeggen “als je een nobody bent hoor je hier ook niet te zijn”.

Valerie was hierdoor geraakt en zelfs zichtbaar in tranen op de rode loper. Ook in haar video waarin ze vertelt over het moment barst ze in tranen uit, en dat zorgde voor enorme woede en ophef. Mensen vinden het absurd en heftig wat is gebeurd. Ook Warner Bros heeft gereageerd, en de betreffende twee personen verbannen van alle toekomstige evenementen. “Wij betreuren extreem dat dit heeft kunnen gebeuren en hebben na een goed gesprek met Valerie de pesters kunnen achterhalen.”

Wie de pesters zijn wil iedereen weten, en volgens bronnen van realiyfbi gaat het om een drag queen en een andere dame die er bij was. Valerie reageert met: ” Laat deze traan voor iedereen zijn die denkt een nobody te zijn, omdat andere dat wijs gemaakt hebben. Met tranen op mijn eerste echte rode loper foto, jakkes. Vreselijk hoe ik op deze foto sta maar laat ik heel duidelijk zijn: IEDEREEN HEEFT HET RECHT OP ZIJN OF HAAR RODE LOPER.”

Bekijk hieronder de beelden en berichten

Video: