Agent schiet vrouw dood in eigen huis na melding inbraak

Net binnensep 01 2019, 15:15
Triest en heftig nieuws: Een msn uit Forth Worth in Texas heeft de politie gebeld nadat hij dacht een inbreker gezien te hebben bij de buurvrouw haar huis. Een agent kwam kijken maar het ging verschrikkelijk mis.
De agent heeft een tragische blunder begaan. Hij dacht dat de vrouw de inbreker was en schoot haar in haar eigen huis neer. Zij overleed ter plekke aan haar verwondingen.
De 62-jarige buurman James Smith belde's nachts de politie omdat hij had gezien dat de voordeur van zijn buurvrouw open was en haar lampen nog aan stonden. "Dit moet een inbreker zijn" dacht hij.
Dat bleek dus Atatiana Koquice Jefferson, de 28-jarige bewoonster van het huis. Op bodycam beelden is te zien hoe de agent iets ziet en roept ‘handen omhoog, laat me je handen zien!’. Daarna opent hij vrijwel direct het vuur.
De 62-jarige buurman reageert: ,,Ik ben er kapot van. Ik ben boos, verdrietig en voel me deels verantwoordelijk voor haar dood. Als ik de politie niet had gebeld, dan was dit nooit gebeurd en leefde Atatiana nog’’,

Hieronder de heftige video van de agent en meer info: