alex soze

Alex Soze en ex-vriendin Romy weer bij elkaar!

Net binnenmrt 22 2023, 9:15
De spraakmakende Alex Soze geeft zijn volgers dagelijks een kijkje in zijn privéleven. We mochten ook kennis maken met de 21-jarige Romy, maar dat bleek toen voor korte duur. Hij maakte bekend dat ze een punt achter de relatie hadden gezet. Maar het lijkt weer koek en ei tussen de twee.

Weer bij elkaar

De vlogger maakt bekend dat hij weer gelukkig is met de 21-jarige blondine. "Liefde overwint alles", schrijft hij bij een foto van hun samen. Romy is ook regelmatig te zien in zijn vlogs. De reden van de breuk was niet duidelijk. Alex Soze besloot om even minder te posten om alles op een rijtje te zetten. De liefde bleek inderdaad nog te zijn want het lijkt weer helemaal goed te gaan tussen hen.

Vreemdgaan?!

Er gingen geruchten rond dat er sprake zou zijn van vreemdgaan. Dit ontkenden zij allebei. Kort daarna leek het erop dat Soze, weer een nieuwe vriendin had. Hij deelde foto's met model Beau. "Audi ingeruild voor een Mercedes", schreef hij als caption.

Huis

De twee zouden elkaar waarschijnlijk na hun breuk hebben gezien. Zijn ex-vriendin Romy had namelijk geen woning en Soze laat toch nog zien dat hij een groot hart heeft. Hij heeft haar namelijk zijn woning beschikbaar gesteld, zodat zij daarin kon wonen.

Bekijk de beelden hier:

img 20230422 044445 637x1024
img 20230422 041448 602x1024
Bron: @Alexsoze