amaliawillem

Prinses Amalia geconfronteerd met liefdesvraag, Koning grijpt in! (Video)

Net binnenjun 23 2022, 11:03
Momenteel gaan er op sociale media al een tijdje geruchten rond dat kroonprinses Amalia een Duits vriendje heeft. Shownieuws's koninklijke expert, Jeroen Snel, stelde vrijdagmiddag tijdens het persmoment van de Oranjes de vraag hoe gelukkig zij is in de liefde.

Liefdesvraag

Tijdens het persmoment van de Oranjes op vrijdagmiddag werd Amalia een confronterende vraag gesteld. Journalist Jeroen Snel van Shownieuws stelde haar namelijk de vraag hoe haar liefdesleven er momenteel uit ziet. En of ze een beetje gelukkig is in de liefde. Amalia gaf daar snel antwoord op. "Nou ontzettend gelukkig, want ik ervaar ontzettend veel liefde van de mensen om me heen." De prinses wist dat dat niet was waar de journalist op doelde en vervolgde: "Dat is iets dat ik liever voor mezelf houd."

Koning grijpt in

Toen de journalist doorvroeg over het liefdesleven van de prinses moest de koning ingrijpen. "Mijn dochter is 18. Ze gaat studeren ze begint net het leven uit te vinden. Ik hoop dat ze nog heel veel leuke mensen tegenkomt." Ook stelde de koning dat Amalia waarschijnlijk pas zou laten weten dat ze met iemand samen is wanneer ze wilt gaan trouwen.

Verloving

Onlangs meldden Duitse media dat Amalia al verloofd zou zijn. "Als er echt sprake is van een verloving wordt deze door ons aangekondigd. Verder geven we geen commentaar op geruchten" , liet de Rijksvoorlichtingsdienst destijds weten.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Kijk, YouTube