André Hazes dreigend naar Lil' Kleine: 'Was je mijn zoon, sloeg ik je tanden uit je bek!'

Net binnenaug 06 2020, 11:45
André Hazes heeft wat pittige uitspraken gedaan over Lil' Kleine. Waar de artiesten het doorgaans goed met elkaar kunnen vinden, is Hazes jr. soms niet te spreken over het gedrag van de rapper.

Jetsetleven

Lil' Kleine laat maar wat graag zien hoeveel geld hij heeft en geeft zijn volgers dan ook regelmatig een openhartig inkijkje in zijn jetsetleven. Daar heeft André helemaal niets mee. "Als het mijn zoon zou zijn, dan sloeg ik de tanden uit z’n bek", zegt de 26-jarige zanger in de Nieuwe Revu.

Respect van André

Dat neemt niet weg dat André wel veel respect heeft voor de rapper. "Kijk ik er als professional naar, dan zie ik dat zulk gedrag simpelweg onderdeel is van zijn succes. Net zo goed als 'normaal zijn' onderdeel is van mijn succes als volkszanger", legt hij uit. "Kinderen die naar shows van rappers gaan en albums luisteren waardoor ze honderd miljoen streams hebben, vinden mij echt niet boeiend, maar alles wat zij doen helemaal te gek."

Geschiedenis

Ondanks dat het soms irritatie bij mensen oproept, denkt André dat het gedrag van Lil' Kleine er wel voor zorgt dat hij de geschiedenisboeken in gaat. "Los van het feit dat hij knettergek is, is hij wel iemand waarover mensen over veertig jaar zullen zeggen: wij waren erbij. Zijn naam zal worden onthouden."