andre en monique

André Hazes bevestigt relatie met Monique met intieme foto! "Mijn hart ligt voor altijd bij jou.

Net binnenfeb 12 2023, 11:47
De geruchten gingen al langere tijd dat de twee weer bij elkaar zijn. Monique leek dit steevast te ontkennen ondanks de hintjes die ze vaak postte op Instagram. André Hazes bevestigt nu een verzoening.

Weer bij elkaar

André Hazes deelt in een Instagram post een hartverwarmende post voor Monique. "Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende", begint hij bij de intieme foto van de twee. Hij laat ook weten dat zij hem altijd heeft gesteund in slechte tijden.
Ook is de zanger dankbaar dat hij weer een vader kan zijn voor de kleine Dré. Hij sluit af met een liefdesbetuiging. "Mijn hart ligt voor altijd bij jou. en ik zal nog langer van je houden", laat hij weten.
Hij liet eerder een tattoo zetten in Amerika. "Mijn echtgenoot", liet hij zetten in het handschrift van Monique. Het is niet duidelijk of ze al zijn getrouwd of nog in het huwelijkbootje moeten stappen.

Liefdesleven

De zanger had een rumoerige liefdesleven. Eerder was het met Sarah van Soelen, vervolgens Anne-Roos en hij eindigde toen met ene Sarah Salah. Maar uiteindelijk heeft zijn haar altijd bij Monique.

Bekijk de beelden hier:

img 5166 664x1024
Bron: @andrehazes
"}])