screenshot 25 11 2022 11 41 53

André Hazes breekt definitief met moeder Rachel om gelekte brief

Net binnensep 15 2022, 11:04
André Hazes breekt volgens zelf bekroond Hazoloog Yvonne Coldeweijer definitief met zijn moeder Rachel. De juice-queen kreeg een brief die André ooit schreef aan zijn ex Sarah van Soelen. Volgens Yvonne weet André zeker dat zijn moeder Rachel degene is die de brief naar Yvonne stuurde. Volgens haar is dit voor André genoeg reden om definitief afscheid te nemen van zijn moeder.

Brief aan Sarah van Soelen

De beruchte brief was al eerder bekend, maar de volledige en exacte inhoud wisten we voorheen niet. Yvonne kreeg de brief in de post en maakte er natuurlijk direct een video over. André zou samen met zijn moeder de brief hebben geschreven, om het vervolgens voor te lezen aan Sarah om het uit te maken.

Monique

In de brief staat dat André Hazes Monique de schuld geeft van het verbreken van zijn contact met zijn moeder en zus. Dat zij hem zeven jaar lang manipuleerde en zijn wereld klein hield. Als klap op de vuurpijl zegt hij zelfs dat hij door haar veel te jong vader werd. Tegenwoordig is André natuurlijk terug bij Monique en daarom absoluut not amused dat deze brief gelekt is en zoveel aandacht krijgt.

Definitieve break André Hazes en Rachel

Spionnen in de directe omgeving van André vertelde aan Yvonne dat hij zeker weet dat Rachel degene is die de brief naar Yvonne stuurde. Yvonne denkt dat die beschuldiging wel logisch lijkt, omdat Rachel absoluut niet wil dat Monique en André bij elkaar zijn. Hij zou dus zo boos zijn op zijn moeder om deze poging van Rachel om te stoken tussen hem en Monique dat hij heeft besloten al het contact te verbreken.

Bekijk de video's hieronder:

Bron: YouTube
"}])