andrew tate

Andrew Tate deelt opmerkelijke beelden na vrijlating! "Echte plannen"

Net binnenmrt 01 2023, 11:16
Andrew Tate is weer op vrije voeten na zijn arrestatie in december. De omstreden influencer is wel onder huisarrest geplaatst. Samen met zijn broer ging hij in hoger beroep tegen de verlenging van hun celstraf. Hij deelt nu eerste beelden.

Eerste beelden

Andrew Tate zit niet stil, want na zijn vrijlating is hij weer te vinden op Twitter. Hier deelt hij opmerkelijke beelden na zijn vrijlating waarin hij er compleet anders uitziet. Hij loopt heen en weer met een sigaar in zijn mond. De video is apart en het is niet duidelijk wat hij bedoeld
"Sinds vorig jaar, heb ik 24 uur in lockdown gezeten. (..). 3 meter zonder elektronica of extern contact. Absolute helderheid van geest. Echte gedachten. Echte plannen. Levendige pijn.", tweette hij. "Een uur thuis en ik kan mijn telefoon niet uitstaan. Sommige gewoontes sterven. We moesten Shaytan verslaan", aldus Tate.

Mensenhandel

De broers werden verdacht van mensenhandel en verkrachting. De Roemeense autoriteiten konden hebben arresteren nadat hij een video deelde met een Roemeense pizzadoos.

Bekijk de beelden hier:

screenshot 2023 04 01 at 111402 717x1024