horrorfilm

Horror film uit 2011 verboden in Nieuw-Zeeland! Gaat viraal op Tiktok

Net binnenmrt 18 2023, 21:26
De horrorfilm jaagt kijkers de stuipen op het lijf. De film is van 2011 maar is weer opgedoken via TikTok en gaat viraal.

Nachtmerries

De beelden zouden zo erg zijn, dat kijkers er niet van kunnen slapen. Sterker nog, de angstaanjagende film zou zo griezelig zijn, dat de regisseur mensen zelfs waarschuwt. Hij zou hebben geadviseerd om dit vooral niet s' nachts te kijken.
Herman Het paar woont in North Hollywood en leiden hun leven zoals elke typische tiener. Plotseling verdwijnt Megan nadat ze online contact had met iemand. De film kwam onder vuur te staan. De horrorfilm is na ruim tien jaar weer opgedoken en weet fans nog steeds te shockeren. Kijkers zouden door de grafische inhoud trauma's en nachtmerries hebben gekregen.

Verbannen

New-Zeeland stak hier een stokje voor. Zij hebben de angstaanjagende film namelijk verbannen. De beelden zouden te verontrustend en griezelig zijn. Het zou schadelijk zijn omdat er jongeren in de film spelen. Er is sprake van seksueel geweld en gedrag.

Regisseur reageert

De regisseur werd op de hoogte gebracht dat we film rondgaat. Hij reageert op de virale TikToks.
"Kijk de film niet midden in de nacht, kijk de film niet alleen, en als je de woorden 'Foto nummer één' op je scherm ziet verschijnen, heb je ongeveer vier seconden om de film af te sluiten. , als je al in paniek raakt voordat je dingen begint te zien die je misschien niet wilt zien", laat hij weten. Ook andere kijkers waarschuwen anderen voor de heftige beelden.

Bekijk de beelden hier:

screenshot 2023 05 17 at 120507 1024x685
Bron: Unilad YT