screenshot 18 4 2022 22 15 51

Beschuldigde Danny de Munk geschrokken van The Voice collega's! Reageert op Juice Kanalen!

Net binnenfeb 18 2022, 15:21
Danny de Munk staat zelf versteld van het wangedrag van zijn collega's uit The Voice of Holland. Volgens hem had hij het echt niet zien aankomen. “Het gaat toch om namen met wie ik heb gewerkt.” Nu wordt Danny echter ook zelf beschuldigd.

The Voice

De sterren van The Voice of Holland werden een voor een beschuldigd en er werd zelfs aangifte gedaan tegen ze. Het gaat dan onder andere om Ali B, Marco Borsato, Lil Kleine en zelfs Glennis Grace. De Juicekanalen hadden absoluut geen medeleven voor hen. Danny is nu zelf dus topic van Yvonne in een claim van een 21-jarige dame.

Danny de Munk

In een juicevideo van Yvonne Coldeweijer had zij het over Danny de Munk. Zonder genade praat zij over het grensoverschrijdend gedrag door Danny. Schijnbaar zou zij met een slachtoffer van Danny hebben gesproken. Echter is er momenteen geen bewijs over en is er nog geen aangifte gedaan.
Danny laatte zich uit in de nieuwste editie van de Story over het gedrag van The Voice-sterren. Opvallend genoeg zijn er nu ook onthullingen over zijn wangedrag. “ Ondanks zijn tientallen jaren in de showbizz is Danny geschrokken van alle onthullingen die er onlangs over The Voice of Holland zijn gedaan ”, is te lezen in het blad.
Het gaat toch om namen met wie ik heb gewerkt. Natuurlijk heb ik de afgelopen jaren veel gezien en gehoord, en en je zal mij nooit over collega’s horen praten. Maar wat er de afgelopen maanden bekend is geworden, daar ben ik wel van geschrokken .”

Reactie

Volgens Danny is er niets interessants over hem te delen. “ Ik ben heel saai. En als ik niet saai ben, dan weet niemand dat. Daar weet mijn vrouw Jenny wel over mee te praten. Het is dan ook meer dan eens gebeurd dat ze mij heeft moeten terugfluiten. En ik luister altijd naar haar .”
OIver de Juicekanalen zegt hij: “ Tijden veranderen, telefoontjes worden erbij gepakt. Maar ik heb er bijvoorbeeld nooit een geheim van gemaakt dat als ik naar Sensation ga, ik naar de klote ben. Blijf bij de waarheid, niet liegen. Uiteindelijk komt die toch wel naar boven .”

Beschuldigd

De vrouw in Yvonne's vlog noemde Sensation ook. Sindsdien wordt Danny met kotsgezichtjes overspoeld op social media. Hij kiest ervoor om vooralsnog niet te reageren.

Bekijk hieronder de video van Yvonne: