screenshot 6 6 2022 17 51 36

Beste vriend Donny M. “Hij heeft goede en slechte kant. Ik zag hem vaak veranderen”

Net binnenfeb 06 2022, 17:47
Er komt steeds meer info vrij over Donny M. de jonge hoofdverdachte in de vreselijke zaak van Gino. Zijn goede vriend Christiaan groeide samen op met Donny en doet nu zijn verhaal.

Beste vriend Donny M.

“Mijn beste vriend”, noemt hij de verdachte. “We vertelden elkaar álles”“Maar nu blijkt dat Donny veel heeft gelogen.” Ze groeiden samen op en Christiaan ging hem zelfs bezoeken toen hij in de jeugdgevangenis zat, zo meldt HLN.

"Goede en slechte kant"

"Vorige week hielp hij nog met opzetten van festival in Sittard. Een normale sociale en behulpzame jongen. " Des te groter was dus de shock toen hij erachter kwam dat Donny de hoofdverdachte is van de zaak Gino. “Hij heeft een goede en slechte kant. Ik zag hem vaak veranderen” zo zegt zijn beste vriend o.a.

Eerdere reacties

Een moeder van een eerder slachtoffer van Donny M deed al haar verhaal in den media: “Hij had mijn kleine tegen de grond gegooid. Hij had hele zware schaafwonden op zijn knieën. Als de jongens iets zouden verklappen, zou hij ze doodmaken.”
Een andere moeder over een eerder incident: “Mijn zoon ging voor het eerst naar die opvang toen hij 3,5 maanden was. Dat was handig want ik werkte in nachtploegen. Toen ik hem ging afhalen waren zijn geslachtsdelen soms geïrriteerd. Ik heb dat gemeld. Het gastouderbureau heeft daarop onmiddellijk een onderzoek ingesteld. Donny bekende vrijwel meteen.”

Beelden hieronder:

Marja weet het zeker: 'Donny M. is dezelfde man die mijn kind heeft mishandeld'

Meer info en bron: HLN