Bizarre details 13-jarige The Voice sensatie Jean, Vader leeft nog en zou hem mishandeld hebben

Net binnenmrt 01 2017, 13:06
De 13-jarige jongen Jean blies vrijdag de Voice of Holland jury weg met een mooie cover van Rihanna, maar maakte ook bekend dat hij een hele moeilijke tijd heeft gehad als Syrische vluchteling en zijn vader zou zijn kwijtgeraakt.
Dat laatste blijkt niet waar te zijn, zo heeft zijn moeder bevestigd. Gisteren meldden zijn neef en vader zich opeens in het nieuws en zijn vader blijkt dus nog te leven. De vader meent dat de familie helemaal niet gevlucht is en dat hun verhaal is verzonnen.
De moeder van Jean heeft gereageerd en is van slag en verdrietig. Zij zegt dat Jean niet wist dat zijn vader nog leeft: "Ongeveer 4,5 jaar geleden is de vader van Jean ervandoor gegaan met een andere vrouw. Ze zijn christelijk. Vanuit hun geloof mag hij niet trouwen met iemand anders. Hij heeft ze achtergelaten en is naar Amenië gegaan met een andere vrouw.”
[embed][/embed] MISHANDELD
De woordvoerder van Jean's moeder zegt verder dat Jean werdmishandeld: "Hun vader sloeg de kinderen en hongerde ze uit. De moeder wilde niet dat ze hem nog meer gingen haten, dus heeft ze gezegd dat hij dood is. ‘Jullie hebben geen vader, hij is dood’, zei ze.” Jean had wel contact met zijn vader via Facebook, de dag van de uitzending. Daarin zegt hij ‘jij bent mijn vader niet. Jij bent dood. Ik haat je." OORLOG SYRIË
De moeder vervolgt: "De moeder is zelf Syrische en haar ouders wonen daar ook. Vanwege hun financiële situatie zijn ze bij hen ingetrokken. Het gezin was arm. Toen brak de oorlog uit. Ze zijn daar nog drieënhalf jaar gebleven, vervolgens heeft ze besloten om met haar kinderen via een smokkelaar naar Europa te gaan. Volgens de neef van de vader betaalden ze daar ieder 3000 euro per persoon voor." REACTIES
"Er zijn nu al duizenden reacties over Jean, die allemaal negatief zijn. Dat is gewoon zielig. Het is nog maar een kind, die kan er niks aan doen.”, zo meldt RTL, "Jean heeft zich aangemeld bij The Voice Kids vanwege zijn zangtalent. Bij The Voice Kids staat het talent van de kinderen altijd voorop en het is duidelijk dat Jean dat heeft. Hoe dat verder gaat aflopen zie je bij de reeds opgenomen uitzendingen. In het belang van Jean en zijn familie zou het het beste zijn als zij met rust gelaten worden. COA begeleidt hen in deze gehele periode en natuurlijk blijven we nauw betrokken bij Jean." Bekijk zijn auditie hieronder:
[embed][/embed]
Bron: AD