Brace vraagt zijn vriendin Isabella ten huwelijk in volle zaal! (Beelden van het moment)

Net binnennov 14 2016, 19:58
Brace heeft zijn vriendin en moeder van zijn kind Isabella ten huwelijk gevraagd voor een volle zaal in Almere, vlak na een show van hem in het theater Kunstlinie Almere Flevoland, waarop zij natuurlijk JA zei.
Brace heeft al 6 jaar een relatie met Isabella. Hij haalde haar op het podium en zei:
"We hebben heel wat meegemaakt, maar je hebt mij altijd gesupport. Ik vind het zo knap dat je nog bij me bent. Ik waardeer het echt. En ja, het gaat nu echt gebeuren.", daarna haalde hij de ringen uit zijn jas en ging op zijn knieën. Bekijk hieronder beelden van het moment en de reactie van Isabella , de post van Brace en een langere video van het optreden van Brace :
Het moment en reactie Isabella:
[video mp4="https://axed.nl/wp-content/uploads/2016/11/brace.mp4"][/video]
Ruim 12 jaar geleden leerde ik jou kennen.
Vanaf moment 1 waren wij maatjes die aan elkaar gewaagd waren. Wij konden chillen, gek doen maar ook discussies voeren als een getrouwd stel. Wat haatte ik jou arrogante kop en kon jij mijn grote mond niet uitstaan. Jij leefde jou leven en ik die van mij. Maar op een of andere manier kruisden onze wegen altijd weer.
Tot op een dag de vonk oversloeg en wij beide wisten dat we niet langer als vrienden door t leven wouden gaan.
Vanaf dat moment maakte we zoveel mooie herinneringen en leek ons leven samen perfect.
Maar het leven zou het leven niet zijn zonder tegen slagen want die roze wolk veranderde in een donkere wolk en al onze mooie herinneringen en vriendschap werd op de proef gesteld. Maar de liefde voor elkaar overwon
En nu 6 jaar later...kijk waar we vandaag de dag staan. Wat wij samen hebben bereikt.Wat we geleerd hebben... Ik weet dat ik met niemand anders op deze aardbodem liever trouw dan mijn maatje, mijn discussiepartner, de vader van onze zoon, mijn grootste liefde❤️ Post Brace en video van het optreden:

She said YES @justlovelybella ❤️ #engaged #mylove

Een foto die is geplaatst door Brace (@brace_nl) op

[embed][/embed]