Bridget Maasland reageert op 'tepel-schandaal': 'Morgen poes laten zien'

Net binnenokt 07 2020, 9:09
Bridget Maasland was dinsdag hét onderwerp van gesprek, omdat ze volgens veel mensen RTL Boulevard presenteerde in een doorschijnend truitje, zónder BH eronder aan te hebben. Bridget zelf heeft inmiddels gereageerd o phet 'tepel-schandaal'.
Bridget had in de uitzending van maandagavond een zwart truitje aan, dat zo erg doorscheen dat het leek alsof ze geen BH droeg. Tot grote opwinding van kijkers op Twitter. Zo waarschuwde iemand: ‘@RTLBoulevard waarom laat niemand bridgetmaasland een bh aantrekken? Die top schijnt mega door!!’
Zelf deed de blondine de bewering al af als onzin, door te twitteren: ‘Zo ziek dit. Een zwarte colltrui met een huidkleurige bh. De wens is de vader van de gedachte.’ Bij Radio 538 reageerde ze dinsdagavond nog even. Bridget zei: "Ik kreeg een appje van Horace Cohen, die zei: 'Als je morgen gewoon je poes laat zien, is iedereen het vandaag vergeten!'"
Dinsdagavond kwam Bridget Maasland toch nog even terug op het 'tepel-schandaal', waarin ze de geruchten opnieuw afdeed als onzin. "Ik heb vrouwelijke vormen. Gister had ik zelfs nog plakkers over de tepels." De presentatrice besluit dan ook met: "Jongens, waar hebben we het over?!"
Bron & beeld: RTL Boulevard