Bridget Maasland post stomend hete n*aktfoto, het internet wordt gek!

Net binnendec 13 2020, 19:18
Bridget Maasland heeft het internet in vuur en vlam gezet, nadat ze een stomend hete naaktfoto van zichzelf postte op Instagram. De foto verzamelde in een paar uurtjes al vele duizenden likes en een stroom aan reacties.
De presentatrice postte een foto uit de Playboy, waarin ze languit naakt op de bank ligt, en alleen haar tepels worden afgeschermd door twee rode kruisjes. "Dan maar weer bankhangen. #tb #playboy #lockdown2020", schrijft Bridget Maasland erbij. De foto dateert uit 2006, toen ze naar Brazilië afreisde voor een shoot voor het bekende mannenblad.
De foto valt dan ook flink in de smaak bij bekend en onbekend Nederland. Mooie bank", grapt onder meer Maik de Boer en zowel Patricia Paay als Danny de Munk reageren simperlweg met vlammetjes. Uiteraard is niet iedereen positief. enkelen reageren met: "Jeetje… moet dat nou" en "Beetje overdreven zo, vind je niet?"
Ene Robert slaat de spijker op z'n kop: "Ben je gelijk van dat gezeik af over doorkijk truitje",schrijft hij, doelend op de commotie die onlangs ontstond toen Bridget in een doorschijnend truitje verscheen bij RTL Boulevard.

Check de hete naaktfoto van Bridget Maasland hier:

Bron en beeld: Shownieuws, HLN, Instagram

Lees ook:

"}])