screenshot 27 04 2022 19 14 00

Bridget Maasland toont figuurtje na zelfde behandeling als Kim Kardashian

Net binnenjan 26 2022, 17:29
Hoewel Bridget Maasland heel vaak selfies post op haar Instagram, zou zij toch niet helemaal tevreden zijn met haar uiterlijk. Ze besloot daarom wat eraan te doen en laat haar strakke figuurtje zien na een opvallende ingreep.

Bridget Maasland

Bridget zou een bezoekje hebben gebracht aan een kliniek die gespecialiseerd is in het bevriezen van vet. Het exacte proces is nog onduidelijk. Echter wat wel duidelijk is, is dat je niet meer naar de sportschool hoeft voor een strak figuur. De kliniek van Bridget kan je droomlichaam in vervulling brengen.
Next Fatfreeze Clinics is de plek om jouw ideale figuur te creëren; door van overtollig vet af te komen of je huid te verjongen.

Strak figuur

De kliniek gebruikt ook de foto's van Bridget als promotie voor hun werk. Bij een van hun foto's staat: “ Een goede selfie is een must en hoe fijn is het dat je tussen de behandelingen door van alles kan doen. Zo blijf je productief en combineer je de behandeling met jouw dagelijkse bezigheden.
Bridget zou schijnbaar willen lijken op Kim Kardashian. Bij een andere foto van haar post de kliniek namelijk: “ Bridget zag deze verstrakkende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Ze was meteen verkocht! Nu een aantal maanden verder en het resultaat is verbluffend.
De resultaten van Bridget zijn schijnbaar in goede aarde gevallen bij de kliniek. Ook zij lijkt tevreden met haar nieuwe treatment. Op haar Instagram post ze: “ Zo blij met het Next Fatfreeze Clinics-resultaat op mijn buik!

Bekijk de foto's van haar resultaten hieronder:

bridget maasland fat showmag 640x1024
Bron: Instagram, Showmag