canadese acteur

Canadese acteur overleden na 12 cosmetische ingrepen! Hij wilde op Koreaanse BTS-ster lijken!

Net binnenmrt 25 2023, 9:33
De Canadese acteur Saint Von Colucci is overleden na het ondergaan van een twaalftal cosmetische ingrepen om eruit te zien als de BTS-ster Jimin in een aankomende serie. Saint overleed zondagochtend in een Zuid-Koreaans ziekenhuis als gevolg van complicaties als gevolg van de vele plastische chirurgieën

Overleden

Saint onderging 12 operaties om zijn uiterlijk te veranderen, zodat hij Jimin kon spelen in een streaming show 'Pretty Lies'. De ingrepen omvatten kaakimplantaten, een neuscorrectie, een facelift, lipvermindering, een wenkbrauwlift en een ooglidcorrectie, om er maar een paar te noemen.
De woordvoerder van Saint ontwikkelde hij een infectie vanuit de kaakimplantaten, die voor het eerst in november waren toegevoegd. Hij moest zaterdagavond een operatie ondergaan om ze te laten verwijderen. De procedure verliep niet goed en hij moest geïntubeerd worden. Uiteindelijk overleed hij enkele uren later.

Serie

Saint Von was op de hoogte van de risico's van de kaakimplantaten maar besloot om de procedure voort te zetten. De opnames voor de serie waren in december afgerond en de serie zal in oktober op een groot streamingsnetwerk te zien zijn.

Onzekerheid

Saint vertelde dat de Canadese acteur in 2019 naar Zuid-Korea ging om te proberen door te breken in de muziekindustrie, maar onzeker was over zijn gezicht en uiterlijk en dacht dat hij geen rollen kreeg omdat hij "zeer gediscrimineerd werd vanwege zijn Westerse uiterlijk."
Hij werd 22 jaar oud.

Bekijk de beelden hier:

surgery before
after
jimin bts ster
Bron: TMZ
"}])