screenshot 1 4 2023 17 13 47

Dames van plezier zijn woest om nieuwe regel "Mannen moeten eerst moed indrinken toch!" (video)

Net binnenmrt 08 2023, 17:31
Volgens de gemeente Amsterdam is er veel sprake van overlast op de wallen waar de dames van plezier werken. Daarom voert Burgemeester Halsema een nieuwe regel in: Na 3 uur 's nachts mag je niet meer naar de vrouwen achter het rode licht.
Veel mensen kennen Amsterdam van het "soepele" beleid van drugsgebruik en prostitutie. Tegenwoordig schijnt er alleen heel veel overlast te zijn van toeristen en dat geldt extra op de wallen.
Dames zitten hier achter de ramen met rode lichten: vandaar dat de Wallen in het Engels The Red Light District heten.

Dames van plezier boos

De vrouwen zijn hier alles behalve blij mee. Ze gaan massaal protesteren en spreken zich kwaad uit. "Die mannen moeten toch eerst moed indrinken voordat ze bij ons komen, dat weet je toch?"
"Als sekswerker ben ik erg boos. Dit zou een plek moeten zijn waar je veilig kan werken. Er moet meer politie op straat komen voor de veiligheid." Dit zijn een aantal uitspraken die worden gedaan.
De dames van plezier zijn vooral bang grote inkomsten mis te lopen. "Pas na 3 uur gaan de cafés dicht." Een andere dame zegt: "Ze kunnen ook bijvoorbeeld zeggen geen vrouwen en kinderen meer na 3 uur, nu lopen wij inkomsten mis!"

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: TikTok
"}])