baby 2

In deze bizarre datingshow proberen 15 mannen een vrouw zwanger te maken!

Net binnenmei 16 2020, 11:52
Met The Bachelorette, Temptation Island en Love is Blind hebben we al heel wat bijzondere datingshows. Maar in Amerika gaan ze nóg een stapje verder. In de nieuwe datingshow 'Labor of Love' wordt niet gezocht naar de perfecte lover, maar naar de perfecte spermadonor!
In de nieuwe datingshow Labor of Love gaat Sex & The City-actrice Kristin Davis op een wel heel bijzondere zoektocht: de perfecte spermadonor voor deelneemster Kristy. Ja, dat lees je goed. Kirsy zoekt geen prins op het witte paard, maar een leuke vader voor haar kindje.

Keuze uit 15 mannen

Ze heeft daarbij ruime keuze: 15 hoopvolle mannen hebben zich opgegegeven voor de datingshow. 'Ik denk dat veel vrouwen in dezelfde positie staan als ik' , vertelt Kristy over haar deelname. 'Het lijkt misschien absurd, maar het is heel herkenbaar.'

Bevalling absoluut noodzakelijk

Mocht er toch liefde opbloeien, dan kan Kristy alsnog een relatie aangaan met één van de mannen. Uit de trailer wordt wel duidelijk dat 'liefde leuk is, maar een bevalling absoluut noodzakelijk.'

Addertje onder het gras

Maar er zit nog een addertje onder het gras. De mannen denken dat ze meedoen aan de datingshow om de liefde van hun leven te vinden. Ze weten dus niet dat het eigenlijk gaat om het verwekken van een kind... Dat gaat heel wat drama opleveren!

Check de trailer in onderstaande video:

Bron: Grazia, RTL nieuws, YouTube

We krijgen nooit genoeg van datingshows!

"}])