dreeeee 2

Mogelijke oorzaak Dave Roelvink's hangend gezicht bekend! Hij reageert!

Net binnenmrt 23 2020, 16:13
Dave Roelvink schrok zich gisteravond dood toen de helft van zijn gezicht ineens begon ‘te hangen’. Hij bracht direct een bezoek aan het ziekenhuis en fans wachtte gespannen de diagnose af. De dokters konden niks vinden en stuurde Dave naar huis. Maar, zo vertelt hij in een video, eenmaal thuis vond hij boosdoener. Toen hij zijn oogdruppels weer gebruikte, gebeurde er namelijk dit...

"Toen ik er nog een oogdruppeltje ingooide, gebeurde er dit..."

“Zo lieve mensen. Nogmaals bedankt voor alle lieve berichtjes. Ik denk dat ik weet wat er aan de hand is…”, begint Dave de video “Gisteravond na het hele gebeuren in het ziekenhuis, dacht ik ‘ik doe nog eens een oogdruppeltje in.’ Ik heb al drie dagen een ontstoken oog en gister ben ik begonnen met oogdruppels daarvoor. Gisteravond toen ik er nog een oogdruppeltje in gooide na het ziekenhuis, gebeurde er dit…”

Allergische reactie

Vervolgens zien we wat er gebeurt nadat Dave de oogdruppels heeft gebruikt. Het lijkt erop dat hij een soort allergische reactie krijgt; zijn mond trekt omlaag en in zijn hals begint van alles te bewegen. Ook Dave zelf denkt er zo over: “Ik ben dus waarschijnlijk allergisch voor een stofje in die oogdruppels. Ik ga het nog even laten checken om alles uit te sluiten! Maar ja… hoogstwaarschijnlijk is het dus een allergie. Wordt vervolgd!”
Inmiddels heeft Dave zich bij de huisarts laten onderzoeken. Waarschijnlijk zijn de oogdruppels inderdaad het probleem. Dave: “Het moet vanzelf weggaan, het is of iets met stress, of iets met een allergie. Dat komt dan waarschijnlijk door die oogdruppels. Het moet vanzelf wegtrekken.”

Bekijk de video's hieronder

Bron: Instagram, Shownieuws