screenshot 31 10 2023 13 16 25

Def Rhymz: "Ik was bijna overleden en wacht op donor hart!"

Net binnennov 03 2023, 11:47
Def Rhymz is bekend van zijn legendarische hits, zoals o.a. Doekoe en Schudden, die nog steeds regelmatig te horen zijn in de clubs. Def heeft zijn hele verhaal gedaan bij NandoLeaks en doet een heftige onthulling.

Def Rhymz

De legendarische rapper blijkt al drie keer aan zijn hart geopereerd. Hij wacht op een donor hart en zijn hart is aangesloten op een apparaat dat er voor zorgt dat zijn hart blijft kloppen. De motor in zijn hart is aangesloten op het apparaat dat draait op een batterij die zijn hart onder controle houdt.

Donor hart

Mocht het apparaat een kwartier niet aan staan dan wordt het levensgevaarlijk voor Def. Def zegt dat hij nog wekelijks optreedt met het apparaat. Hij heeft een gat in zijn buik en daar gaat een draad doorheen naar zijn hart voor zijn linker hartklep, die het niet meer goed doet.
Def onthult verder o.a. hoe hij een heftige jeugd had, hij was er bij toen een vriend van hem iemand neer had geschoten. Tevens maakt hij bekend hoe hij doorbrak en waarom hij rapt met zijn kenmerkende over-the-top stijl. Def kijkt ook vooruit naar de toekomst en veel meer.

Bekijk hier de video

Via YT