Dennis Schouten geslagen en met dood bedreigd in Arnhem "Je gaat de Kerst niet halen!"

Net binnendec 11 2020, 18:47
Ex-Pownews verslaggever Dennis Schouten en zijn cameraman zijn geslagen en ernstig bedreigd in Arnhem. Het gebeurde bij Oostappen Vakantiepark. Dennis heeft zijn verhaal gedaan bij o.a. het AD.
Er zouden namelijk 110 mensen op dit moment vast verblijven op het park maar moeten weg, en Dennis ging kijken. De campingbaas was echter woedend en bedreigde hem.
Dennis begint te vertellen : ,,We komen daar aan en er was eigenlijk niet zoveel aan de hand. Totdat er een man aan kwam lopen en riep dat wij daar niet mochten zijn.”
Daarna wordt het steeds erger, de campingbaas schreeuwt dat ze weg moeten: ,,Ik dacht: goed, dan gaan we eraf. Onder begeleiding van inmiddels drie mannen lopen we terug naar het hek aan het begin van het het vakantiepark. Hij vraagt hoe we zijn binnen gekomen. Ik leg uit dat we gewoon langs de slagboom zijn gelopen. Dat is het wandelgedeelte en onze auto stond daarvoor op het parkeerterrein. Ik had geen flauw idee of we daar wel of niet mochten komen. Maar ik dacht mensen die wonen daar, dus die mogen bezoek ontvangen. Dan mag ik er ook komen om die mensen wat te vragen.”
De campingbaas zegt dat er niet gefilmd mag worden en wijst op een bord. Dennis: ,,Daar staat het inderdaad heel klein op, maar dat heb ik nooit gezien. Als hij gewoon zegt: Er wordt hier niet gefilmd, dan gaan we weg.”
De man wordt dan razend: ,,Hij schreeuwde: ‘Ik wil dat je nu alles verwijdert. Hij begon meteen te schreeuwen en pakte de cameraman. Ik probeerde hem nog tot kalmte te manen, maar toen sloeg hij mij en daarna de cameraman. Alles moesten we verwijderen. We werden ook echt vastgehouden daar. Drie man voor ons, die bleven slaan. Niet slaan dat we blauwe plekken hebben, maar wel heel dreigend van: zo gaat het gebeuren. Terwijl we al niet meer aan het draaien waren. Ze maakten ook van alle auto's foto's.”
,,Terwijl we de beelden aan het aan het wissen waren , sloeg die man mijn cameraman nog een paar keer. Hij had geen idee of wij de beelden aan het verwijderen waren. Daar was hij te razend voor. Ik zei nog: ‘Doe eens rustig’. Maar hij bleef maar agressief en slaan. Toen zei hij uiteindelijk: ‘Als ik beelden hier van terugzie of iets van de camping, dan gaan jullie de kerst niet meemaken.’"
Dennis heeft dus geen beelden van het incident en weet nog niet of hij aangifte gaat doen. De campingbaas heeft niet gereageerd.

Pownews ging ook kijken maar werd niet weggestuurd:

Bekijk hieronder de meest bizarre incidenten bij Dennis z'n interviews: